Het doek valt voor Pluspunt

Nieuwsbericht
29 oktober 2018

Nadat medewerkers en vrijwilligers van Pluspunt, en daarvoor Gecoördineerd Ouderenwerk, zich bijna 30 jaar met hart en ziel hebben ingezet voor de (oudere) inwoners van Leiderdorp, valt 31 december 2018 voor Pluspunt het doek. De blijken van ongeloof dat Pluspunt verdwijnt en de vele warme woorden van waardering voor ons werk, die we de afgelopen maanden hebben gehoord, koesteren we.

Wij hebben ons werk altijd met heel veel plezier gedaan. Samen met de vele vrijwilligers werken aan iets waar we in geloven, het welzijn van de (oudere) inwoner van Leiderdorp, heeft ons steeds opnieuw geïnspireerd en energie gegeven. Wij kijken terug op mooie jaren. Gevuld met betekenisvolle contacten. De persoonlijke, ontroerende, bijzondere en soms ook verdrietige verhalen die u met ons heeft gedeeld, hebben we ervaren als een blijk van het vertrouwen dat u in ons heeft gehad.

Vanaf 1 januari 2019 zal Incluzio Leiderdorp het werk van onder andere Pluspunt overnemen. Zij zullen u zelf informeren over de activiteiten en diensten die zij gaan aanbieden. Voor vragen
kunt u contact opnemen met Janine de Vries van Incluzio (leiderdorp@incluzio.nl of 06-10423809).

Een aantal medewerkers en vrijwilligers van Pluspunt ziet u in 2019 terug. Zij zullen zich bij Incluzio met net zo veel betrokkenheid en enthousiasme blijven inzetten voor Leiderdorp en haar inwoners.

Tot en met 15 december is Pluspunt bereikbaar zoals u van ons gewend bent. De laatste twee weken van dit jaar zijn we bezig met opruimen. Wij hopen u de komende weken nog te zien.