Klus aan huisdienst

Klus aan huis dienstEen schilderijtje ophangen, een gordijnrail bevestigen, de verwarming ontluchten, een lamp verwisselen. Allemaal klusjes waar veel mensen hun hand niet voor omdraaien. Maar als u wat ouder wordt, wat slechter ter been bent of een beperking heeft, kan dat kleine klusje een hele klus worden. Soms is er geen handige buur, bekende of familielid in de buurt die even te hulp kan schieten. Voor deze mensen is er de Klus aan huisdienst! Er komt een vrijwilliger bij u langs om de klus voor u te klaren.

Soort klussen

De Klus aan huisdienst is er voor kleine werkzaamheden in en om het huis. Klusjes waarvoor je geen timmerman, elektricien of hoveniersbedrijf kunt laten komen. Klusjes die meestal binnen een uur voor elkaar zijn. Voor complexe of grote klussen dient u een professional in te schakelen.

Kosten
Voor deze hulp wordt € 5,00 gerekend. Als de vrijwilliger onkosten maakt, bijvoorbeeld door het gebruik van de eigen auto of materiaalkosten, moeten deze rechtstreeks aan de vrijwilliger vergoed worden.  Informatie en aanmelden bij Pluspunt.

Beschikbare folder: Praktische Hulpverlening