Pluspunt Actief: Samen op pad

Veel mensen willen als ze ouder worden graag actief blijven. Maar in je eentje er op uit trekken en naar een concert of mu­seum gaan, komt er toch vaak niet van. Bovendien is het veel leuker om dat met een groep te doen. Daarom is Pluspunt Actief opgezet: verschillende “clubs” van mensen die samen iets ondernemen: samen naar een museum of tentoonstelling gaan, samen … verzint u het maar.

Voor wie?
Mensen die samen met anderen iets willen ondernemen, kunnen meedoen met het voorgestelde programma. U kunt ook zelf initiatief nemen om mededeelnemers te bellen om samen (of met meer) iets te gaan doen.

Welke clubs zijn er?
De Excursieclub en de Museumclub gaan elke maand ergens naar toe, afwisselend dichtbij en verder weg en ook goedkope en duurdere activiteiten wisselen elkaar af.

Hoe werkt Pluspunt Actief?
Elke club heeft coördinatoren die het programma vaststellen. U kunt zelf bepalen met welke van de geplande activiteiten u mee wilt doen. De museum- en excursieclub geven meerdere keren per jaar een porgramma uit waarin ook is aangegeven hoe u zich voor de afzonderlijke activiteiten kunt opgeven.

Inschrijving en kosten
Inschrijving (d.m.v. aanmeldingsformulier) als deelnemer van Pluspunt Actief én Pluspunt Sportief kost u éénmalig inschrijfkosten. Daarna kunt u jaarlijks inschrijven voor de club(s) waar u aan deel wilt nemen. Na ontvangst van uw inschrijving ontvangt u een bevestiging van uw deelname, een factuur en de specifieke informatie (planning, een lijstje met afspraken etc.) van de club(s) van uw keuze. Zie ook het kostenoverzicht.

Een folder met inschrijfformulier kunt u ophalen bij het Oudereninformatiepunt in BplusC Bibliotheek Leiderdorp of Pluspunt.

Klik hier voor de folder: Pluspunt Actief