Zomeractiviteiten 2018

Zomers palet

De zomeractiviteiten zien er in 2018 anders uit dan u gewend bent. Er was altijd al samenwerking met verschillende culturele instellingen in Leiderdorp maar dit jaar stellen we voor het eerst een gezamenlijk programma op voor alle leeftijden. Er worden activiteiten georganiseerd door onder andere verschillende culturele organisaties, ouderenbonden en SCW. Activiteiten zullen dus op verschillende locaties in Leiderdorp plaatsvinden.

Het belooft een zeer gevarieerd programma te worden met  uiteenlopende activiteiten op verschillende locaties in Leiderdorp.
Medio juni komt een krantje met het volledige programma, inclusief informatie over de locatie, de kosten en hoe u zich kunt aan melden. Begin juli kunt u zich inschrijven.

De opening zal plaatsvinden bij Pluspunt op zaterdag 14 juli met een optreden van het smartlappen koor "Er welt een traan". Boekje met de zomeractiviteiten die door Pluspunt worden georganiseerd.

Bekijk de folder met alle zomeractiviteiten

 


 

In 2017 organiseerde Pluspunt voor de dertiende keer de Zomeractiviteiten van 8 juli t/m 26 augustus 2017. Nog nagenieten of nieuwsgierig? Kijk dan nog eens in het programmaboekje (.pdf) .

Pluspunt probeert de kosten van de Zomeractiviteiten altijd laag te houden. Dankzij een gift konden we ook in 2017 veel activiteiten onder de kostprijs aanbieden. De rondvaart met de ferry en de dagtocht met theatershow en rondtocht over de Rijper Eilanden werden zelfs met 20% korting t.o.v. de kostprijs aangeboden.

De Zomeractiviteiten werden in 2017 mede mogelijk gemaakt door:

Logo Fonds 1818

Logo Lions Leiderdorp Rhijnlandt

Logo Venduehuis